Maak van een bestaande route door Zaans Hout een ware attractie!

- EXTERNE CHALLENGE -

 

Zaans Hout is een deelgebied van Zaanstad met veel potentie, o.a. door haar aantrekkelijke ligging: de stad en het groen binnen handbereik. De gemeente gaat het gebied daarom verder ontwikkelen en komende jaar zullen een paar mooie projecten worden gerealiseerd die het gebied nog aantrekkelijker gaan maken. 

 

Echter, op dit moment zijn er in Zaans Hout nog een aantal leegstaande kantoren en open plekken, wat niet echt uitnodigt om het gebied te bezoeken. Daarnaast wordt er de komende tijd nog flink gebouwd. Hier lijdt het imago van Zaans Hout onder, en zorgt ervoor dat nog weinig mensen het gebied bezoeken.

 

En daar willen we verandering in aanbrengen! Om het imago van Zaan Hout te verbeteren en mensen naar het gebied te trekken en hun de potentie van Zaans Hout te laten zien, willen we een unieke route (een pad) door dit gebied gaan aanleggen. Een pad of route die hen langs alle bezienswaardigheden en alle nieuwe projecten leidt.

 

Dit moet dus een hele bijzondere route worden, met unieke elementen, waardoor mensen uit het gebied, uit Zaanstad, maar wellicht ook daarbuiten, gaat aantrekken om het gebied te gaan bezoeken. 

 

We dagen je uit om hier met ons over mee te denken! Wat voor iets bijzonders kun jij bedenken, waardoor gezinnen of grote groepen sporters, natuurliefhebbers, kunstliefhebbers etc. graag een of meerdere keren het gebied willen bezoeken! We zijn heel benieuwd naar jouw ideeën!!

 

Meer informatie of deelnemen kan op CityChallenges.nl  

 

 

Prijzen:
1e Prijs: € 1200,-
2e Prijs: € 750,-
3e Prijs: € 400,-
4e Prijs: € 350,-
5e Prijs: € 300,-
 
 
Good to know
- Meer informatie of deelnemen kan op www.citychallenges.nl 

- Deelname staat open voor iedereen

- Meerdere inzendingen per deelnemer/team toegestaan

 

 

- CityChallenges.nl is een initiatief van Incredible Crowds BV - 

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 10 april 2016
Status: Uitslag bekend

Prijzen(geld): € 2.000,-

share challenge

21 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!