Innovators - HOE WERKT HET?

Ben jij student, creatieve (young) professional of een startup? Join onze community, bedrijven zijn op zoek naar jouw ideeën!

 • Bedenk jij dé nieuwe foodinnovatie van Nederland? Of heb jij een slimme oplossing om zwartrijden te voorkomen? Van corporates tot de publieke sector tot NGO’s: stuk voor stuk hebben ze een innovatie uitdaging voor jou. Zij plaatsen een challenge, jij verzint de oplossing en maakt daarmee kans op mooie geldprijzen, (start)kapitaal, een opdracht of een partnership!
 • Meld je aan
  Registreren is gratis en geeft je direct de mogelijkheid om aan de challenges op Battle of Concepts mee te doen. Via nieuwsbrieven, Facebook en twitter zorgen we ervoor dat je als eerste op de hoogte bent van de allernieuwste challenges.
 • Kies jouw challenge
  Bekijk onze challenges in het challengeoverzicht en kies de challenge (of meerdere challenges) waaraan jij mee wilt doen. Deelname staat open voor iedereen: studenten, creatieve (young) professionals, startups, etc.
 • Lees de opdracht
  Lees voordat je start de opdracht zorgvuldig door. Elke challenge heeft een uitgebreide briefing (incl. specifieke voorwaarden) zodat je weet waar de organisatie naar op zoek is en jij jouw ideeën en oplossingen hierop kunt aansluiten.
 • Bedenk en upload jouw innovatieve concept/startup
  Ga brainstormen, laat je inspireren en bedenk een geniale oplossing. Inspiratie nodig? Lees hier 10 belangrijke tips voor het schrijven van een winnend concept. Upload vervolgens jouw concept/startup en laat ons weten wie je (eventuele) teamgenoten zijn.
 • Jurering & Uitslag
  Een jury, bestaande uit interne en/of externe experts, beoordeelt welke concepten en/of startups het best aansluiten op de uitdaging en welke concepten winnen en eventueel worden uitgenodigd voor een volgende ronde (bijvoorbeeld een (halve) finale). Elke challenge is anders, zo ook de jurering en het eventuele vervolg. Per challenge staat dit in de voorwaarden beschreven.
 • Win prijzengeld, (start)kapitaal, een vervolgopdracht of een partnership!
  Als deelnemer aan een challenge maak je kans op fantastische prijzen. Naast eeuwige roem kun je prijzengeld winnen en een vervolgopdracht om je concept verder uit te werken. Bij startup challenges wordt vaak (start)kapitaal of een potentiële (commerciële) samenwerking beschikbaar gesteld.
 • Meer weten?
  Kijk bij veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons op info@battleofconcepts.nl.
Join our Community of Innovators

“Mede dankzij mijn presentaties op Battle of Concepts heb ik een mooie baan bij Philips.”

Reinier den Boer
25 Concepten, €10.220,- prijzengeld

“Geweldig om iedere keer weer met een andere organisatie mee te mogen denken”

Marieke de Boer
71 Concepten, €10.850,- prijzengeld

“Toen we de challenge hadden gewonnen, besloten we een eigen bedrijf op te richten”

Marco van Leeuwen en Wouter Horstink
1 concept, €1.000,- prijzengeld

Top Innovators

Show more

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!