Wat is de grootste (verborgen) tankfrustratie van Nederland?

“Frustration is the mother of innovation” is een bekende uitspraak van James Dyson, uitvinder van onder meer de stofzuiger zonder stofzuigerzakken en de Airblade waar je tegenwoordig in bijna ieder tankstation of iedere kroeg je handen in afdroogt.

 

James Dyson: “Ik ben constant aan het denken hoe we dagelijkse frustraties kunnen voorkomen. Als mens zijn we geconditioneerd om frustraties te negeren, te accepteren. Je ervaart ze niet meer. De truc is om deze dagelijkse frustraties op te merken en er vervolgens wat mee te doen.”

 

Dit vinden we een dermate interessante gedachte, dat we met die insteek een innovatietraject willen gaan opzetten. We gaan eerst op zoek naar zo veel mogelijk dagelijkse tankfrustraties om deze vervolgens als inspiratiebron te gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe innovaties.

 

Wat zijn jouw tankfrustraties? Via deze challenge nodigen we je uit om al jouw tankfrustraties met ons te delen! Wat vind je onhandig, ongemakkelijk, onsmakelijk, vies, vervelend, etc.? Wat kan er beter? Of wat mis je op een tankstation? Upload jouw frustratie(s) en win gratis brandstof!

 

 

Meer informatie en meedoen op OnlineChallenges.org

 

 

Prijzen: gratis brandstof!

De 10 meeste ‘originele’ frustraties krijgen elk een tankpas ter waarde van €200,-! Het is mogelijk om meerdere frustraties in te sturen en dus meerdere prijzen te winnen.  

 

 

Good to know:
- Meer informatie of deelnemen via OnlineChallenges.org 

- Deelname staat open voor iedereen

- Meerdere inzendingen per deelnemer/team toegestaan

- Lees hier 10 tips voor het bedenken van innovatie ideeën

 

 

 

- OnlineChallenge.org is een initiatief van Incredible Crowds - 

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 06 november 2016
Status: Uitslag bekend

Prijzen(geld): 10 tankpassen t.w.v. €200,-

share challenge

18 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!