Bedenk/ontwerp een aantrekkelijk ruimtebesparend concept om bloemen in huis te halen!

- EXTERNE CHALLENGE - 

 

Het onderdeel ‘Innovatie Agro & Natuur’ van het ministerie van Economische Zaken, ontwikkelt grensverleggende vernieuwingen in landbouw, agribusiness, voeding en groene ruimte. Deze challenge wordt uitgeschreven i.s.m. Stichting Innovatie Glastuinbouw (SIGN).

 

Bloemen houden van mensen, zo luidt een oude reclameslogan. Het omgekeerde is ook waar: mensen houden van bloemen. Bloemen maken mensen rustiger en vrolijker. Bloemen en planten brengen geluk en helpen bij depressie. Patiënten herstellen sneller met veel bloemen om zich heen, kinderen met ADHD kunnen zich beter concentreren en we worden er creatiever van!

 

Uit onderzoek blijkt dat veel (jonge) mensen vaker bloemen zouden willen kopen om hun huis op te vrolijken, maar dat ze toch veel belemmeringen zien. Vaak speelt ruimtegebrek een rol. Vooral als je wat kleiner woont kan een vaas met bloemen op tafel behoorlijk in de weg staan. Het belemmert je zicht, je hebt minder ruimte om aan tafel te werken en om je eten op tafel te zetten.

 

Bovendien vinden veel mensen een vaas vaak een ontzettend onhandig voorwerp. Een vaas met bloemen kan omvallen als je er per ongeluk even tegenaan stoot. Zeker met kinderen of huisdieren is dit een bekend probleem. Ook neemt een vaas veel kastruimte in beslag als je hem weer opbergt.

 

Met de trend van strakke inrichtingen en dat er steeds meer kleine woonruimtes/appartementen gebouwd worden (+/- 40m2), dagen we je uit een slim, aantrekkelijk en ruimtebesparend concept te bedenken, zodat ook mensen met een kleiner huis kunnen genieten van bloemen! Denk dus ‘out-of-de-vaas’ en doe mee aan onze challenge!

 

 

Meer informatie of deelnemen aan deze challenge, ga dan naar OnlineChallenges.org 

 

 

Prijzen:

1e Prijs: € 2.000,-

2e Prijs: € 1.000,-

3e Prijs: € 750,-

Aanmoedigingsprijs: € 250,-

 

 

Good to know:
- Meer informatie of deelnemen via OnlineChallenges.org 

- Deelname staat open voor iedereen

- Meerdere inzendingen per deelnemer/team toegestaan

 

 

 

OnlineChallenge.org is een initiatief van Incredible Crowds - 

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 15 juni 2016
Status: Uitslag bekend

Prijzen(geld): € 4.000,-

share challenge

25 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!