Create Tomorrow 2019: Doe jij mee met 's werelds grootste studentendenktank?

Studenten opgelet! 's Werelds grootste denktank voor studenten is terug: op woensdag 1 mei zal Create Tomorrow voor de 8ste keer plaatsvinden in Enschede. Met meer dan 1000 studenten uit heel Nederland, werk jij met je groepje een dag lang aan een case of scenario van een van de deelnemende organisaties (o.a. T-Mobile, Univé, en Rijkswaterstaat) . Het groepje met de beste oplossing gaat naar huis met €4000,- Geen groepje? Ook individueel kan je je opgeven. Er worden groepjes samengesteld. Je kan je een voorkeur opgeven voor een van de volgende thema's:

 

  • Good Health and Well-being
  • Sustainable cities and communities
  • Industries innovation and infrastructure
  • climate action

 

Gedurende de dag werk je met je groep aan een case, hierbij kun je de hulp inschakelen van professionele consultants, innovators en CEO's. Aan het einde van de dag worden de casewinnaars bekend gemaakt waarna deze winnaars hun idee op het podium mogen pitchen. Het groepje met het beste idee zal met €4.000 naar huis gaan!
 

De dag wordt gepresenteerd door een bekende dagvoorzitter. Daarnaast is er een leuke opening, er zijn ontspanningsactiviteiten, een interessante lezing, een gaaf avondprogramma en een feestelijke afterparty! Benieuwd naar het hele programma en de artiesten? Kijk dan snel hier: www.createtomorrow.nl 

 

 

Schrijf je in!

 

 

Voor meer informatie of vragen over Create Tomorrow: kijk op www.createtomorrow.nl of https://www.facebook.com/createtomorrownl/.

 

 

Prijzengeld

  • De hoofdprijs is €4.000 voor het winnende team, dit is vrij te besteden.

 

Good to know

  • Inschrijven kan via createtomorrow.nl/sign-up.
  • Inschrijven kan als team (6-8 personen) of individueel.
  • De kosten per team zijn €90 per team of €15 per persoon voor een individuele inschrijving.

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 25 april 2019
Status: Uitslag bekend

Prijzen(geld): € 4.000,-

share challenge

5 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!