Startup Challenge | Verbeter de Customer Experience

Elke dag maken ruim 1 miljoen mensen gebruik van de mobiliteitsdiensten van Connexxion. Reizigers die gebruik maken van onze dienstverlening zijn over het algemeen zeer tevreden en beoordelen onze dienstverlening met een gemiddeld cijfer van 7,6. Dat is mooi, maar Connexxion heeft de ambitie om de reisbeleving, en daarmee de klanttevredenheid, naar een nog hoger niveau te tillen. 

 

Connexxion investeert daarom in het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve serviceconcepten waarmee het reizen met Connexxion nog aangenamer wordt. Om dit proces te versnellen zijn we op zoek naar startups en partners die ons hierbij kunnen helpen en samen met ons de toekomst van het openbaar vervoer willen gaan vormgeven. 

 

Dus heeft jouw startup een innovatieve toepassing gebaseerd op de nieuwste technologie en digitale trends? En denk je ons te kunnen helpen bij het verbeteren de customer experience? Doe mee met de challenge en pitch jullie startup. We komen graag met jullie in contact!

 

 

 


Meer informatie en meedoen op Starthubs.co

 

 

 

 

Wat is er te winnen?

  • Een opdracht om een prototype/ pilot te ontwikkelen 
  • Ondersteuning om jullie oplossing te testen in de praktijk  
  • Kans op een vervolgopdracht en/of duurzame samenwerking

 

Waar zijn we naar op zoek?

  • Het uiteindelijke doel is om nieuwe serviceconcepten te ontwikkelen waarmee we de reisbeleving van ons klanten kunnen verbeteren.
  • Hoewel we open staan voor ideeën die leiden tot een verbetering van de totale reisbeleving, zal onze focus met name liggen op de busreis, omdat we hier zelf ook de meeste invloed op kunnen uitoefenen. 
  • We zijn op zoek naar nieuwe serviceconcepten die gebruik maken van nieuwe technologie en/of inspelen op de nieuwste digitale trends. In alle bussen hangen bijvoorbeeld beacons en wij zijn op dit moment heel actief met het ontwikkelen van nieuwe serviceconcepten die hier gebruiken van maken.

 

Voorwaarden deelname

We zijn op zoek naar startups die bij voorkeur al een prototype/ product/ toepassing hebben en kunnen demonstreren en/of binnen 6 maanden tot een werkend prototype, product of dienst kunnen komen.

 

Naar de challenge!

 

 

 

 

- Starthubs is een initiatief van Incredible Crowds BV - 

 

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 19 november 2017
Status: Uitslag bekend

Prijzen(geld): Opdracht / Partnership

share challenge

27 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!