Shaping The Office: innovatieve kantooropslag

Hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit? Designers en architecten krijgen dé kans deze vraag te beantwoorden door deel te nemen aan een online ontwerpwedstrijd op ShapingTheOffice.com.


Bruynzeel Storage Systems werkt voor dit designproject samen met de gerenommeerde Jacob Jensen Design. “Samen dagen we gedreven, getalenteerde designers én onszelf uit om buiten onze comfortzone te treden en daarmee een innovatieve ruimtebesparende opslagoplossing voor de moderne kantoormarkt te ontwikkelen”,  aldus Roland van der Velden, Manager Innovatie en Ontwikkeling bij Bruynzeel Storage Systems.


Shapingtheoffice.com focust zich op drie categorieën: design, functionaliteit en duurzaamheid. Deelnemers kunnen op ieder onderdeel één of meerdere ideeën inzenden en kennis uitwisselen via de blog en het forum op ShapingTheOffice.com.

 

De prijs

De drie categoriewinnaars winnen een 7-daagse all-inclusive reis naar Shanghai om samen met Timothy Jacob Jensen de drie ideeën uit te werken tot één concept. De drie winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld en wereldwijd bekendgemaakt middels een persbericht . Het uiteindelijke concept wordt gelanceerd als Signature Line.

Er zijn nog geen concepten ingezonden
Er zijn (nog) geen updates geplaatst.

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 21 april 2015
Status: Uitslag bekend

Prijzen(geld):

Ontvang updates

share challenge

17 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!